IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Bedrijfsnetwerk

Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft en/of medewerkers die vanuit huis werken, dan zorgt een integratie van de data- en telefonienetwerken voor allerlei voordelen. Maar u wilt wel dat dit veilig en betrouwbaar gebeurt. En uiteraard kostenefficiënt.

Met Esprit Telecom VPN (Virtual Private Network) bent u in staat om de communicatie tussen vestigingen en uw medewerkers via een privé bedrijfsnetwerk te laten verlopen. Ongeacht tijd, plaats of infrastructuur.

Met Esprit Telecom VPN Client verbinden wij uw vestigingen permanent met elkaar. Deze verbindingen brengen we tot stand via glasvezel-, koper- of radioverbindingen. Iedere gewenste bandbreedte kan worden aangesloten.

De oplossing van Esprit Telecom maakt onderling data- en telefonieverkeer mogelijk tussen uw vestigingen én de thuiswerkplek. Het aantal met elkaar te verbinden vestigingen is onbeperkt. Esprit Telecom VPN is veilig en betrouwbaar omdat alleen medewerkers van uw organisatie toegang hebben tot uw bedrijfsnetwerk.

Esprit Telecom levert niet alleen de verbinding maar installeert, configureert, beheert en onderhoudt de apparatuur die onderdeel uitmaakt van Esprit Telecom VPN. Dus dure investeringen in apparatuur of kennis behoren tot de verleden tijd.

Tevens biedt de VPN oplossing van Esprit Telecom de mogelijkheid uw elektronische betaalverkeer te transporteren. Esprit Telecom beschikt over een gecertificeerd netwerk voor de afhandeling van alle soorten betalingsverkeer. In combinatie met onze VPN oplossing krijgt u de beschikking over de meest veilige en betrouwbare manier van afhandeling van betalingstransacties.

De voordelen van de bedrijfsnetwerken van Esprit Telecom:


• Snel, veilig en betrouwbaar netwerk tussen meerdere locaties.
• Concurrerende en voordelige tarieven.
• Breedste aanbod in verbindingstypen en bandbreedtes.
• Flexibele configuratie- en beheermogelijkheden.
• Persoonlijke service, helpdesk 7 dagen per week bereikbaar.

 
Lees hier meer over de mogelijkheden van Glasvezel.

Wilt u meer informatie over Bedrijfsnetwerk?

  • Downloads

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170